Nyheder

Fokus på FN's verdensmål

Fokus på FNs verdensmål

Bagsværd Kostskole og Gymnasium har fået bevis på, at skolen nu er en UNESCO-skole. Det var tre af skolens klasser med til at afsløre i forbindelse med, at skolen fik besøg af Helle Gudmandsen.

Læs mere ...

Rapport fra UNESCO ASP konference i Kina

kina

ASP koordinatorer fra hele verden var inviteret til Hainan i det sydlige Kina, hvor hovedformålet med konferencen var at revitalisere og forberede en ny strategi for netværket.

Læs mere ...

Inspiration from Danish ASP schools 2016

 folder2

35 UNESCO schools in Denmark have agreed to support UNESCO’s values in their teaching curriculum and teach their students about Education for Sustainable Development.

Læs mere ...

Mål i verdensklasse til verdens borgere

forogbagside
Nyt undervisningsmateriale fra og om ASP skolerne og deres indsatsområder.

Læs mere ...

Årsmøde i verdensmålenes tegn

årsmøde1
UNESCO skoler fra hele landet deltog den 9. og 10. marts 2017 i årsmøde og workshop om verdensmål. Der var stor aktivitet og interesse, da 80 lærere og skoleledere blev klogere på verdensmålene, og hvordan de kan integrere dem i deres undervisning.

Læs mere ...

Since Wars begin in the Minds of Men...

sabine

Sabine Detzel, den internationale koordinator for ASPnet fortæller om UNESCOs og Verdensmålenes tilblivelse og indsatsområder, samt om ASP skolernes rolle i implementeringen af mål og værdier.

Videoen er første del af materialet Verdensmål til verdens borgere - hvad kommer det mig ved? Det består af en bog og en netdel og udkommer i starten af 2017. Se filmen og læs mere om materialet 

Undervisning i globalt medborgerskab

globalt medborgerskab

Til inspiration for lærere, ledere og beslutningstagere har UNESCO udarbejdet en vejledning med konkrete ideer til relevante undervisningstemaer og læringsmål – og denne er nu tilgængelig på dansk for alle interesserede.

Læs mere ...

ASP årsmøde 2016

 

The Global Goals – Sustainable Development Goals (SDGs) have been introduced to the world. A 17-point plan to end poverty, halt climate change and fight injustice and inequality.

Læs mere ...

Ved at browse denne side acceptere du automatisk vores cookie politik.